Amb veu de dona - Especial Història de dones

Vistas de página en total

Historiadores

Buscar este blog

Entradas populares

Mi lista de blogs

Etiquetas

domingo, 12 de abril de 2009

Es que te estoy queriendo tanto


Que bonito amor


Qué bonito amor

es el que ronda mi corazón,

me siento tan enamorado

como nunca pensé sentirme,



Es que te estoy queriendo tanto

que me siento el más feliz del mundo,

me siento el más afortunado

por tenerte a mi lado

como mi mejor amiga,



si supieras cuánto te amo mi amor,

si supieras que eres única para mí,

si supieras que nadie ha tocado así

a mi tierno corazón,



si tú te fijaras un poco

en este triste amante del amor,

si lo miraras un instante

te darías cuenta quizás

que soy la persona que buscas

para amar,



te amo en silencio

pero aún así,

me siento bien

al amarte

como te amo.

Proporcionarà a l´empresa alumnat format en les especialitats abans anomenades i introduirà formació tècnica relacionada amb Electricitat i Mantenimen


L´IES Miquel Biada i l´empresa Procter & Gamble signen un conveni de formació.

(Ajuntament de Mataró 24.3.09)


S´adreça als professors i alumnes del centre i als treballadors de l´empresa


La presidenta de l´Institut Municipal d´Educació de Mataró (IME), Conxita Calvo, i el cap de Recursos Humans de l´empresa Procter & Gamble Mataró, SL, Antonio Ciller, han signat avui un protocol de col·laboració per a la formació específica en matèria industrial, branques d´Anàlisi i Control, Manteniment industrial i Administració.

L´empresa Procter & Gamble Mataró SL és una empresa de reconeguda experiència en l´àmbit de la producció, fabricació, compra, venda, importació, exportació i emmagatzemament de productes per a la indústria. Un 15% de la seva plantilla s´ha format a l´IES Miquel Biada.

L´IES Miquel Biada és el centre de formació professional de més tradició a la ciutat i està en contínua adaptació a les necessitats de l´entorn. En aquesta línia va adaptant la seva oferta educativa a les necessitats de la ciutat i la comarca i treballa per coordinar-se amb el teixit productiu de la ciutat.

Així, el conveni concreta que l´empresa Procter & Gamble:

. Possibilitarà la incorporació d´un professor a la seva activitat industrial i/o activitats formatives relacionades amb el sector industrial per tal d´actualitzar coneixements.

. Proporcionarà un entorn de pràctiques per als alumnes dels diferents cicles formatius implicats, una vegada els alumnes hagin acabat el primer any del cicle formatiu de Grau Mitjà o Grau Superior.

. Podrà contractar laboralment per un període determinat a l´alumne que més s´adapti a les seves necessitats, atenent al seu rendiment en les pràctiques conveniades a final de cada curs.

Per la seva banda, l´IES Miquel Biada:

. Es compromet a organitzar activitats de formació per als treballadors de l´empresa en matèria d´especialitats d´Anàlisi i Control, Manteniment industrial i Administració.

. - Proporcionarà a l´empresa alumnat format en les especialitats abans anomenades i introduirà formació tècnica relacionada amb Electricitat i Manteniment industrial

Aquest protocol de col·laboració, per dos anys prorrogable, s'emmarca en una línia de treball que busca la col·laboració formativa entre l'IES Miquel Biada i empreses de la comarca amb l'objectiu de trobar lligams entre la formació i la realitat empresarial. En aquesta línia, s´han signat convenis de col·laboració amb el Grup ADISA, l´empresa Cruxent i Automòbils ESERMA.