Amb veu de dona - Especial Història de dones

Vistas de página en total

Historiadores

Buscar este blog

Entradas populares

Mi lista de blogs

Etiquetas

domingo, 12 de abril de 2009

Proporcionarà a l´empresa alumnat format en les especialitats abans anomenades i introduirà formació tècnica relacionada amb Electricitat i Mantenimen


L´IES Miquel Biada i l´empresa Procter & Gamble signen un conveni de formació.

(Ajuntament de Mataró 24.3.09)


S´adreça als professors i alumnes del centre i als treballadors de l´empresa


La presidenta de l´Institut Municipal d´Educació de Mataró (IME), Conxita Calvo, i el cap de Recursos Humans de l´empresa Procter & Gamble Mataró, SL, Antonio Ciller, han signat avui un protocol de col·laboració per a la formació específica en matèria industrial, branques d´Anàlisi i Control, Manteniment industrial i Administració.

L´empresa Procter & Gamble Mataró SL és una empresa de reconeguda experiència en l´àmbit de la producció, fabricació, compra, venda, importació, exportació i emmagatzemament de productes per a la indústria. Un 15% de la seva plantilla s´ha format a l´IES Miquel Biada.

L´IES Miquel Biada és el centre de formació professional de més tradició a la ciutat i està en contínua adaptació a les necessitats de l´entorn. En aquesta línia va adaptant la seva oferta educativa a les necessitats de la ciutat i la comarca i treballa per coordinar-se amb el teixit productiu de la ciutat.

Així, el conveni concreta que l´empresa Procter & Gamble:

. Possibilitarà la incorporació d´un professor a la seva activitat industrial i/o activitats formatives relacionades amb el sector industrial per tal d´actualitzar coneixements.

. Proporcionarà un entorn de pràctiques per als alumnes dels diferents cicles formatius implicats, una vegada els alumnes hagin acabat el primer any del cicle formatiu de Grau Mitjà o Grau Superior.

. Podrà contractar laboralment per un període determinat a l´alumne que més s´adapti a les seves necessitats, atenent al seu rendiment en les pràctiques conveniades a final de cada curs.

Per la seva banda, l´IES Miquel Biada:

. Es compromet a organitzar activitats de formació per als treballadors de l´empresa en matèria d´especialitats d´Anàlisi i Control, Manteniment industrial i Administració.

. - Proporcionarà a l´empresa alumnat format en les especialitats abans anomenades i introduirà formació tècnica relacionada amb Electricitat i Manteniment industrial

Aquest protocol de col·laboració, per dos anys prorrogable, s'emmarca en una línia de treball que busca la col·laboració formativa entre l'IES Miquel Biada i empreses de la comarca amb l'objectiu de trobar lligams entre la formació i la realitat empresarial. En aquesta línia, s´han signat convenis de col·laboració amb el Grup ADISA, l´empresa Cruxent i Automòbils ESERMA.

No hay comentarios: