Amb veu de dona - Especial Història de dones

Vistas de página en total

Historiadores

Buscar este blog

Entradas populares

Mi lista de blogs

Etiquetas

martes, 24 de noviembre de 2009

Comencem el programa d’avui. Us volem recordar que esteu sintonitzant Mataró Radio



Què hi fa, aquí, tanta gent?... Ja m’ho pensava…
Sempre, sempre el mateix!... Podien dir-me
que un cop ja fos a dins d’aquesta casa
ja ningú més me veuria… Era mentida…


Bona tarda. Benvingudes a Amb veu de dona! El programa d’avui l’hem dedicat al món del teatre. Per això us he volgut llegir el començament de La infanticida, obra de Caterina Albert, més coneguda per Víctor Català. L’he escollida perquè s’està representant actualment en el teatre Romea de Barcelona. Per cert, noies, algun dia hauríem de parlar d’aquesta escriptora. Es mereix que li dediquem una secció en el nostre programa. Què me’n dieu? Però això serà un altre dia...

Comencem el programa d’avui. Us volem recordar que esteu sintonitzant Mataró Radio. I us convidem que continueu amb nosaltres durant el programa Amb veu de dona. Gràcies per ser aquí amb nosaltres. I gràcies, també, a tothom que, cercant una emissora, us atureu en el dial 89 punt 3 FM. Aquí sempre ens trobareu els dijous de cada quinze dies, sobre les 6h de la tarda.


La Lea i la Nati han fet un article en el que parlen del teatre social com a llenguatge de relació entre actors i públic. Dues veus per a la secció d’Opinions!

No hay comentarios: