Amb veu de dona - Especial Història de dones

Vistas de página en total

Historiadores

Buscar este blog

Entradas populares

Mi lista de blogs

Etiquetas

domingo, 20 de abril de 2008

Teatre Monumental


L'Ateneu Popular 9 Barris presenta el seu darrer 'Circ d'Hivern' a Mataró

La companyia representa l'obra 'El circ de Sara' al Monumental en el marc del projecte Butaka per atreure joves a les arts escèniques

per V. B. - 18/04/2008 18:24 (79 lectures)


L’Ateneu Popular 9 Barris, nascut l’any 1977 a Barcelona, és un pol d’activitat cultural que té en el circ el seu principal element d’expressió. El seu projecte central i més ambiciós és el Circ d’Hivern, que porten realitzant anualment des de fa onze anys. L’objectiu que es marca l’Ateneu és presentar en cada edició un espectacle diferent i específic, amb un equip d’artistes i creadors també únics. El Circ d’Hivern gaudeix d’un ampli reconeixement de públic i crítica, i cada nova edició se sol representar als millors escenaris catalans, com el festival Barcelona Grec i el Temporada Alta de Girona.

La darrera proposta porta per títol El Circ de Sara, una creació de Piero Steiner i Ricard Panadès. L’obra beu de les fonts del circ itinerant i familiar i parla del circ com a manera de viure, del circ com a art de l’exploració dels límits i de les perifèries. L’obra explica la història de la Sara i del seu circ a través de la fusió del llenguatge musical i teatral i les disciplines circenses, amb elements com la perxa xinesa o la roda alemanya, entre d’altres. L’obra s’engloba dins del gènere del “nou circ”.

El Circ de Sara es representarà al Teatre Monumental en el marc del projecte Butaka, que l’Ajuntament de Mataró ha iniciat enguany amb la voluntat d’apropar les arts escèniques als més joves. Per tal d’atreure públic adolescent al teatre, El Circ de Sara s’ha promocionat amb una ruta per els sis instituts públics de la ciutat al llarg d’una setmana on la companyia Los Chamos Broders han realitzat coreografies sorpresa a l’hora del pati, mentre es repartia publicitat de l’obra i s’animava els alumnes a assistir-hi.

Dissabte, dia 19. A les 9 de la nit al Teatre Monumental. Preu: 6 euros. .

No hay comentarios: